De laatste dag voorbij

Het is weer voorbij, de tijd is op, het werk nog niet, maar dat zal altijd zo blijven. We hebben elke dag samen gewerkt, trainingen gedaan, evaluaties, nieuwe kinderen, veel geleerd en veel geoefend. Mooie kinderen, betrokken ouders, zelfs een aantal vaders kwamen met hun kindje. Het kan echt……

We hebben nu veel op papier gezet om het niet te vergeten. We hebben dagprogramma’s gemaakt en in praktijk gebracht. Ik heb hele mooie dingen gezien, dat geeft me vertrouwen en hoop: dat het team het kan, dat ze er voor gaan en dat ze de kinderen vooruit zullen helpen. Het is zó grappig dat ze altijd zo geïnspireerd worden door een bezoek en door de lessen. Het lijkt hen energie te geven. Dat geeft mij ook voldoening. Er kunnen ook nog veel dingen anders, maar stapje voor stapje wordt het steeds een beetje beter, we zijn een lerend team.

Het is nodig hier, veel kinderen leven nog steeds aan een touwtje, daar kunnen jullie je toch niets bij voorstellen. Dat je kind aan een touwtje gebonden de hele dag ergens in een hoekje zit…………………. Er kan nog veel gebeuren om een beetje zon en plezier in de levens van deze lieve kwetsbare kinderen te brengen. Samen met jullie allen is het mogelijk. Dank daarvoor !!!

Vanavond ga ik met de nachtbus naar Dhaka om morgen Kees te ontvangen op het vliegveld, als de sneeuw bij jullie tenminste even weg blijft. Ik ben benieuwd naar zijn reacties als hij het Bengaalse leven in werkelijkheid kan ervaren. Terwijl jullie kunnen genieten van de gezellige kerstversieringen gaan wij door Bangladesh reizen. Jeetje dat wordt gaaf denk ik.

Eerst de projecten bezoeken natuurlijk. Voor de eerste keer komt Kees de kinderen en de dagcentra bezoeken, eens kijken of hij dan ook gelijk verkocht is en elk jaar terug wil komen………..

Groetjes

Ria

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *