Hans Peter Breedvelt Boer, bestuurslid

Ik ben ruim 30 jaar huisarts in Kwintsheul, Westland. Vanuit mijn werk heb ik een aantal raakvlakken met het werk van Ria , de gehandicaptenzorg. Ria ken ik van een zangkoor, waar ze enkele keren een presentatie heeft gegeven over haar vrijwilligerswerk met gehandicapte kinderen in Nepal en Bangladesh .

bestuurslid breedveldt boer2Ik ben onder de indruk geraakt van haar enthousiasme en de liefdevolle aandacht waarmee ze dit doet. Ik vind het fantastisch om te zien dat je bij de “armsten onder de armsten”direct met kleine adviezen, oefeningen of simpele hulpmiddelen al een groot verschil kan maken. Ik vind het fijn dat ik als bestuurslid een kleine bijdrage kan leveren aan dit goede werk.

Doordat er nu een Stichting Physci is staat Ria er niet meer alleen voor. Met de ANBI-status is het aantrekkelijker geworden financiële ondersteuning te geven. Hierdoor is het mogelijk geworden meer hulp te bieden en nieuwe projecten op te zetten. En al het geld komt terecht waar het wezen moet.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *