Marian van Kalmthout, bestuurslid

Foto van bestuurslid Marian van KalmthoutIk ben Marian van Kalmthout en medebestuurslid van PhySCI. Ik heb erg veel bewondering en ben erg trots op hetgeen Ria heeft opgezet in Bangladesh. De Stichting werkt voor een groep zeer kansarme, die door het werk van PhySCI net wat meer kansen krijgen.

Ik ben Marian van Kalmthout en medebestuurslid van PhySCI. Ik ben in het bestuur gekomen, omdat ik goed bevriend ben met Ria Schmitz, de voorzitter. We zijn beiden fysiotherapeut en hebben 12 jaar lang in dezelfde praktijk gewerkt. Ria is zich daarna in  de behandeling van kinderen met een meervoudige beperking gaan specialiseren, ik werk nog steeds in een eerste lijnpraktijk in Den Haag.
Ik heb erg veel bewondering en ben erg trots op hetgeen Ria heeft opgezet in Bangladesh. Toen ze me dan ook vroeg in het bestuur van de op te richten stichting PhySCI plaats te nemen heb ik geen moment geaarzeld. Mijn bijdrage tot nu toe heeft bestaan uit het ontwikkelen van logo en folder, het aanbrengen van spullen voor Bangladesh en het proberen nieuwe sponsors te verwerven door mensen uit mijn netwerk aan te spreken.
Ik  sta volkomen achter PhySCI . De doelgroep is een zeer kansarme groep kinderen in Bangladesh, die door het werk van PhySCI net wat meer kansen krijgen en elke cent van de stichting komt gegarandeerd daar terecht.  Ik hoop in de toekomst Ria een keer te vergezellen naar Bangladesh en daar mijn kwaliteiten als fysiotherapeut te kunnen toepassen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *