Aankomst in Dhaka

Hallo allen,

Vanmorgen ben ik goed aangekomen in Dhaka. Geheel tegen mijn gewoonte in ben ik eerst even in bed gedoken en heb wat slaap ingehaald want dat was niet gelukt in het vliegtuig.

Hier is het benauwd en warm en heerlijk druk met veel lawaai van de belletjes en toeters van riksja’s en auto’s. Direct al wezen shoppen voor Bengaalse goederen die weer mee naar huis gaan, goed geslaagd en gelukkig kon het met de riksja zodat je alle prikkels die er zijn kan ervaren i.p.v. in een afgesloten auto rondgereden te worden. Het is weer lekker vertrouwd.

Vandaag al veel besproken en plannen gemaakt voor de komende weken. Zo’n 140 kinderen zullen komen voor onderzoek of evaluatie dus stilzitten is er niet bij denk ik. Ontzettend veel zin heb ik er in, de kinderen weer terug te zien met hun moeders en eens kijken hoe het is gegaan op het centrum. Trainingen horen er ook weer bij en lekker achter op de brommer huisbezoeken. Komt weer helemaal goed hier.

Morgen reis ik met binnenlandse vlucht naar Dinajpur, een propellervliegtuig, ik hoop dat ze goede materialen hebben gebruikt en niet alleen Bengaalse stuf want dan vind ik het wel spannend worden.

Groetjes, de eerste dag was lekker Bengaals.

Ria

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *