Anne-Rose van der Zwet

Anne-RoseEven voorstellen. Mijn naam is Anne-Rose van der Zwet van Dijk. Ik ben getrouwd met Jos en heb 2 volwassen kinderen.

Zelf hou ik ervan veel uitdagingen aan te gaan en als ik iets wil bereiken, geef ik niet snel op. Sinds 1976 werk ik in de gezondheidszorg.

Door Ria ben ik enthousiast geworden om me in te zetten voor de mensen en kinderen met een handicap in Bangladesh. Ik ben al een paar keer met Ria naar Bangladesh en Nepal geweest. Mijn kennis op gebied van het aanbieden van activiteiten en programmering en adviezen omtrent gedrag draag ik graag over aan de stafleden die daar met hart en ziel werken.

Als je de moeders en vaders ziet, die wonen in hun golfplaten huisje, op de grond moeten koken, geen waterkraan hebben maar een watertje achter het huis, geen elektriciteit hebben en dan een kind of meerdere kinderen met een meervoudige beperking hebben…. dan breekt je hart en wil je alleen maar helpen hun situatie te verbeteren. Zij leren van mij maar ik leer ook heel veel van hen. Het is handen- en voetenwerk om elkaar zaken over te brengen. Mijn Engels is beperkt en veel Bengalen spreken weinig of geen Engels. Maar iedereen daar werkt er met veel enthousiasme en is heel leergierig. Het maakt me zo blij als ik een steentje bij kan dragen aan een beter leven voor de kinderen met een handicap in Bangladesh.

 

 Anne-Rose 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *