Met SponsorKliks kunt u een financiële bijdrage leveren aan Physci, zonder dat het een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Physci ontvangt hiervoor geld. Via de categorieën boven in het menu kunt u bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Physci. En nogmaals, het kost niets extra!

Wil je Physci ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Physci  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9972. Voor u een kleine moeite, voor Physci directe inkomsten. Vertel dit door aan andere mensen die Physci een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van Physci. Rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaan of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, maakt voor het aankoopbedag niet uit. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Physci hier direct van!

Let op: In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Button aanmaken
U kunt de de SponsorKliks pagina te bezoeken voordat u een bestelling via Internet gaat doen. Wanneer u Sponsorkliks in uw browserbalk zet vergeet u niet zo gemakkelijk om deze site te gebruiken voor uw bestellingen via internet en zo Physci te steunen. Vergeten wordt op die manier tot een minimum beperkt.

Het kost slechts één minuut om dit te installeren (zie onderstaande video). Dit is de beste manier om het niet meer te vergeten!

In onderstaande korte video’s ziet u hoe u dit in uw browser installeert.

Voor Google Chrome klik hier
Voor Safari klik hier
Voor Firefox klik hier
Voor Internet Explorer klik hier