Drie dagen cursus zitten erop

regen in Bangladesh

Jullie hebben mooi weer horen wij, maar hier giet het momenteel met onweer; zou de regentijd begonnen zijn? Ik hoop het niet, ik heb geen regenjack bij me.….

Drie dagen trainingen local fundraising en hygiëne zitten erop. Bij de ene wordt veel gelachen en doen we spelletjes, naast de zo nodige informatie over hoe hygiëne te verbeteren. Bij de ander is het een moeilijk onderwerp vooral ook door de taalbarrière. Vandaag hebben we de vertalers goed verdeeld en is het erg goed gegaan. Ik bewonder de inzet van de deelnemers, de vertalers en niet te vergeten de enthousiaste trainer M

training hygiëne (op de grond)

art. Het is allemaal ontzettend zinvol en de interesse en deelname zijn helemaal top. De sfeer is goed en de teams maken onderling veel contact en werken samen.

Omdat de trainingen ’s middags zijn werk ik ’s morgens met mijn

training lokale fundraising, nu gelukkig aan tafels

CP daycare team met de kinderen en dat is toch voor mij het allermooiste. Anne-Rose geeft haar lessen handarbeid aan de cliënten, die zich vol enthousiasme om haar heen scharen. Omdat een aantal teamleden uit Dinajpur is aangesloten bij de trainingen is er ‘s morgens tijd voor hen de locaties in Meymensingh te bezoeken en mee te draaien. Zo wordt er veel kennis uitgewisseld, ideeën opgedaan en van elkaar geleerd. Wat een ontzettend vruchtbare en positieve dagen maken we hier met elkaar mee. Ruim 50 mensen bij elkaar gebracht, geweldig!

Toch ga ik morgenochtend met veel plezier weer kinderen zien van de CP daycare, daar ben ik in mijn hum want dat is het leukste werk dat ik me kan bedenken.

Ria

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *