Het internet werkt op z’n Bengaals.

Het internet werkt op z’n Bengaals.  Je weet nooit wanneer het mogelijk is. Vanmorgen heel vroeg opgestaan om wat foto’s op te slaan dat is (moeizaam) voor elkaar gekomen. Geen geklaag! We zijn heerlijk aan het werk en het klikt met de begeleiders waarmee we moeten werken.

201632271Ria en ik hebben heel diverse werkzaamheden, maar dat zullen de meesten wel begrijpen. We zien elkaar ‘s avonds. Ik ben gisteren en vandaag aan het werk geweest in een daycare voor ouderen aan de andere kant van de rivier. Hier ben ik gevraagd om wat vernieuwing in de activiteiten te brengen. Heel leuk om te doen. Ze hadden heel veel wol besteld, maar wisten er eigenlijk niet zo raad mee. Nou ik wel!

201632272We zijn gestart met 6 cliënten. Ik deed het voor en zij deden het na. Ik moest iedereen wel uitdagen, zodat ze niet mijn voorbeelden na zouden maken. Het werd een geweldige dag veel plukken , rollen en duwen op de wol en vooral het water met de zeep met verschillende geurtjes vonden ze heel gaaf. Een gespetter van jewelste. Iedereen was helemaal verrast wat het resultaat was. Nu ligt het te drogen op de aarde. Van de week gaan we er sloffen, tassen of boekkasten van maken zodat ze het kunnen verkopen. Drie dagen per week werk ik op deze plek en drie dagen in de Ark huizen.

In de middag ging ik even met een paar collega’s van daar in een theetent thee drinken. We zaten gezellig te kletsen maar ik kreeg heel veel aandacht van de mannelijke bezoekers aldaar. Mijn body was goed en ik kon zo een paar nieuwe partners krijgen. Wat was het geval: door de warmte had ik wat sjaals af gedaan en liep in een dunne blouse. Dat kan echt niet daar! Niemand is gewend dat een vrouw zo weinig aan heeft . Toen ik mijn collega’s aan keek kregen we allemaal de slapen lach en de amicale heren dropen af.

201632273Bij thuiskomst in het pikkedonker stonden er drie koeien aan mijn huisdeur vastgebonden. Het zag er wat eng uit maar de boerin kwam al snel aan lopen en zei dat ze dat deed met het lopen van de koeien om de achtergebleven koeien op te halen.

Zo ik ga eens aan de was. Dat is wel nodig. Alles wordt snel vuil.

Groetjes
Anne-Rose en Ria.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *