Trees Hessing, Secretaris

Met elkaar proberen we de kansarme kinderen in Bangladesh een stapje vooruit te helpen.

Inspirerend vind ik de betrokkenheid van de vrijwilligers, donateurs en mensen die na het bijwonen van een presentatie zich spontaan aanmelden om te helpen. Dankzij de talrijke giften heb ik namens het bestuur vele bedankkaartjes mogen versturen (geheel gesponsord) en leuke reacties terug gekregen.

foto van de secretaris vanPhySCI Ria en ik kennen elkaar al vanaf de middelbare school. In al die jaren hebben we lief en leed gedeeld. Door onze gezamenlijke hobby’s (zingen in een koor, sporten, wandelen aan het strand) zien we elkaar regelmatig en dan hebben we het uiteraard over PhySCI.

Toen Ria in 2013 haar stichting oprichtte en mij vroeg in het bestuur plaats te nemen, was ik zeer vereerd.

Ik hoop dat we meerdere sponsoren kunnen vinden om een CP Day Care in Dynajpur te kunnen starten. Wat zou het fijn zijn als daar een huis voor dagbesteding gebouwd zou kunnen worden.

Graag reis ik er dan naar toe om te helpen en het leven in Bangladesh te ervaren.

 

Trees Hessing

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *