Wij zijn verguld, dat de volgende prominente personen uit politiek en gezondheidszorg zitting willen nemen in ons Comité van Aanbeveling en zo hun naam aan Stichting PhySCI willen verbinden.

Pierre Heijnen, bekend uit de politiek (PVDA)
Hans van Heijningen, bekend uit de politiek (SP)
Sandra Titulaer, revalidatiearts

Het bestuur van de stichting Physci laat u graag kennismaken met de bestuursleden en de vrijwilligers achter de Stichting.

Ria Schmitz

Ria Schmitz

voorzitter

Ik ben Ria Schmitz, ik ben fysiotherapeut. Ongeveer acht jaar geleden reisde ik voor het eerst naar Bangladesh om daar als vrijwilliger te werken met kinderen met een lichamelijke of meervoudige beperking.

ria@physci.nl

Trees Hessing

Trees Hessing

Secretaris

Met elkaar proberen we de kansarme kinderen in Bangladesh een stapje vooruit te helpen. Inspirerend vind ik de betrokkenheid van de vrijwilligers, donateurs en mensen die zich spontaan aanmelden om te helpen.

trees@physci.nl

Hans Peter  Breedveldt Boer

Hans Peter Breedveldt Boer

Bestuurslid

Ik ben ruim 30 jaar huisarts in Kwintsheul, Westland. Vanuit mijn werk heb ik een aantal raakvlakken met het werk van Ria , de gehandicaptenzorg.

hanspeter@physci.nl

Marian van Kalmthout

Marian van Kalmthout

Bestuurslid

Ik ben Marian van Kalmthout en medebestuurslid van PhySCI. De Stichting werkt voor een groep zeer kansarme, die door het werk van PhySCI net wat meer kansen krijgen.

marian@physci.nl

Daan van Apeldoorn

Daan van Apeldoorn

Bestuurslid
Aarnout Melis

Aarnout Melis

Penningmeester
Kelly Olsthoorn

Kelly Olsthoorn

Vrijwilliger

Ik ben Kelly Olsthoorn, 32 jaar en woon in Delft. Ik werk op het kinderdienstencentrum ( KDC) Zonnehof in Naaldwijk. Het KDC is gespecialiseerd in het bieden van zorg en begeleiding aan kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

Anne-Rose van der Zwet

Anne-Rose van der Zwet

Vrijwilliger

Mijn naam is Anne-Rose van der Zwet van Dijk. Ik hou ervan veel uitdagingen aan te gaan en als ik iets wil bereiken, geef ik niet snel op. Sinds 1976 werk ik in de gezondheidszorg. Mijn kennis op gebied van het aanbieden van activiteiten en programmering en adviezen omtrent gedrag draag ik graag over aan de stafleden die met hart en ziel werken in Bangladesh.